ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Μετά από πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρρμάκων (ΕΜΑ) αποφασίστηκε να διεξαχθεί μελέτη σε 8 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κύησης που
εφαρμόστηκαν για τις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας που λαμβάνουν σκευάσματα βαλπροϊκού. Εκ μέρους της Ελλάδας, συμμετέχει το Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Για την έρευνα αυτή χρειάζεται και η συμμετοχή ιατρών νευρολόγων, μέσω της συμπλήρωσης ενός ερωτηματολογίου (χρόνος απάντησης: 10λεπτά περίπου). Είναι σημαντικό να τονιστεί πως η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων είναι εθελοντική, μπορείτε να τη διακόψετε όποτε επιθυμείτε και δεν απαιτεί την προσθήκη προσωπικών στοιχείων σας. Μπορείτε να βρείτε το ερωτηματολόγιο εδώ: https:/bit.ly/docsvalproic

Εκ μέρους της ερευνητικής ομάδας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας!

Υ.Γ. Στην έρευνα συμπεριλαμβάνονται και ερωτηματολόγια για γυναίκες που λαμβάνουν ή έχουν λάβει στο παρελθόν σκευάσματα βαλπροϊκού. Εάν επιθυμείτε να συνδράμετε στην προώθηση τους σε αυτήν την κατηγορία συμμετεχόντων μέσω συγγενών, φίλων, γνωστών ή και επισκεπτών στο ιατρείο σας (ασθενείς), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί μετά απο έγκριση του υπευθύνου εντός 24 ωρών και σε ώρες λειτουργίας της γραμματείας
create an account