ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ από την ΑΘΗΝΑ

 Στη διεύθυνση http://www.livemedia.gr/neuro-athens-15-16 μπρείτε να κάνετε login, αν είστε ήδη εγγεγραμμένος/νη, διαφορετικά επιλέξτε το σύνδεσμο Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.  

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ από τη ΘΕΣΣΑΛΛΟΝΙΚΗ

 Στη διεύθυνση www.liveonair.gr/enee μπορείτε να κάνετε login, αν είστε ήδη εγγεγραμένος/νη, διαφορετικά επιλέξτε το σύνδεσμο register.


  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες
  • Δώστε μια έγκυρη διεύθυνση email, όπου θα λάβετε επιβεβαιωτικό email
  • Συμπληρώστε τα επιθυμητά username και password
  • Για λόγους ασφαλείας, η επιβεβαίωση των στοιχείων σας γίνεται χειροκίνητα. Οπότε περιμένετε να λάβετε το σχετικό email προτού δοκιμάσετε να εισέλθετε στο σύστημα
Προσοχή: Το απαντητικό email μπορεί να σταλεί στα spam - Ενεργοποιείστε τη σύνδεσή σας μέσω αυτού του email.

Κατα την εγγραφή σας, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, ειναι πιθανον να εμφανιστεί το μηνυμα "Failed sending registration confirmation email". Στην περίπτωση αυτή στείλετε, άμεσα, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας τα ακόλουθα στοιχεία: 1. Όνομα, 2. Επίθετο, 3. Διεύθυνση email και 4. User Name (όνομα χρήστη).

Log in

Ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί μετά απο έγκριση του υπευθύνου εντός 24 ωρών και σε ώρες λειτουργίας της γραμματείας
create an account