ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ

Μετά την χτεσινή αποκατάσταση των δικτυακών υπηρεσιών (16/4/2019  13.00μμ) σας ενημερώνουμε για το ιστορικό της τεχνικής βλάβης:

Ιστορικό Βλάβης

Το Σάββατο απογευματινή ώρα περίπου στις 19.00μμ υπήρξε αστοχία υλικού στον κεντρικό διακομιστή όπου φιλοξενούνταν οι δικτυακοί τόποι enee.gr , jneurology.gr καθώς και άλλων δικτυακών τόπων (ενδεικτικά εφόσον ζητηθεί μπορούν να σας κοινοποιηθούν επωνυμίες πελατών και δικτυακοί τόπου που σταματήσαν να λειτουργούν το ίδιο χρονικό διάστημα).

Η εταιρία μας άμεσα ξεκίνησε διαδικασίες αποκατάστασης στην λειτουργία του κεντρικού διακομιστή εντός των επόμενων ωρών από την εμφάνιση του προβλήματος.

H αποκατάσταση ολοκληρώθηκε την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ενεργοποιήθηκε ο κεντρικός διακομιστής την Δευτέρα 16/4/2019 οπότε και πρώτα λειτούργησαν οι υπηρεσίες email το μεσημέρι την ίδιας ημέρας. Ακολούθησε επαναφορά των αντιγράφων ασφαλείας (Backup) των αρχείων και των βάσεων δεδομένων που υφίστανται από την χρονική στιγμή διακοπής των υπηρεσιών χωρίς καμία απώλεια δεδομένων (αρχείων, υπηρεσιών ή προσωπικών δεδομένων). Η επαναφορά ολοκληρώθηκε στις 16/4/2019 το μεσημέρι (~ 12.30μμ – 13.15μμ)  οπότε και λειτούργησαν όλοι οι δικτυακοί τόποι (sites) επιστρέφοντας σε κανονική λειτουργία.

Log in

Ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί μετά απο έγκριση του υπευθύνου εντός 24 ωρών και σε ώρες λειτουργίας της γραμματείας
create an account